Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Renovering af sommerhus

WORKPRO kan give dit sommerhus en komplet og professionel renovering. Med vores polske håndværkere og billige priser kan vi tilbyde et yderst konkurrencedygtigt tilbud på renovering af sommerhus uden at gå på kompromis med resultatet.

Billig renovering af sommerhus

Det er dyrt at benytte professionelle håndværkere i Danmark, men vi kan gøre det billigere end de fleste. Ved brug af WORKPRO bliver dit projekt udført af dygtige, polske håndværkere. For kun 185 kr. i timen pr. håndværker kan vi stå for renovering af dit sommerhus. Vi kan klare både udvendige og indvendige opgaver.

Gør renovering af sommerhus nemt

Der er muligvis opgaver, som du selv vil kunne klare ved renovering af sommerhus. Hos WORKPRO fjerner vi dog ikke kun arbejdsbyrden fra dine skuldre. Vi skaber også mere tid i din kalender, som du kan bruge på, hvad end der er vigtigt for dig. Lad os gøre hvad vi er dygtige til, uden det vil koste dig dyrt.

Vil du gøre brug af vores dygtige håndværkere?

Så kontakt endelig WORKPRO i dag. Du kan benytte dig af kontaktformularen her på siden, hvorpå vi responderer hurtigst muligt. Foretrækker du en telefonisk og uforpligtende samtale, så er du velkommen til at ringe på telefon: 52 49 46 54. Vi vil se frem til at bringe din drøm til virkelighed, når vi renoverer dit sommerhus efter dine eksakte ønsker og behov.

Send en besked til os

boligrenovering

Sommerhus renovering

Hos WORKPRO kan vi varetage renoveringen af dit gamle sommerhus. Ønsker du en istandsættelse af dit sommerhus? Så skal prisen ikke være en hindring. Med vores billige polske håndværkere kan vi garantere professionelle resultater hvor kvaliteten ikke er en mangel. Ønsker du at tage en snak om dit næste renoveringsprojekt kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden, så vi sammen kan få en snak om dine muligheder.

hus

Udvendig sommerhus ombygning

Trænger dit sommerhus til udvendig behandling? WORKPRO står klar med professionelle malere og håndværkere der kan sørge for malingen og behandlingen af dit renoverede sommerhus. Hos os kan dit sommerhus få den bedste behandling og maling til billige priser, grundet vores netværk af kompetente polske malere og håndværkere. Vi står altid klar med god service og rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os.

klimaskærm

Renovering til konkurrencepriser

WORKPRO kan give dit sommerhus en renovering til en billig og konkurrencedygtig pris, og samtidig give dig et resultat af topkarakter. WORKPRO besidder et netværk af polske håndværkere der med en lav timepris på kun 185 kr. kan ordne din renovering til bedste pris. Der kan også aftales en fast pris som afhænger af projektets omfang. Kontakt os her på siden og lad os sammen tale om et tilbud der passer til lige dit projekt.

sommerhus tag

WORKPRO garanterer

Konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 185 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide