EN DK FR

WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige timepriser:

Vi tilbyder en timepris på kun 155kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

Det kan være en stor mundfuld at skulle renovere sit sommerhus selv. Derfor tilbyder Workpro billig og kompetent arbejdskraft, der sørger for, at dit håndværksarbejde ikke bliver et mareridt. Her får dit sommerhus den omsorg, det fortjener.

Workpro kan kan klare enhver renovering af sommerhuset med arbejdskraft til 155 kr. i timen. Kontakt os nu på telefon +45 52 49 46 54 eller udfyld vores kontaktformular. Så kommer vi ud og hjælper dig uanset, hvor du befinder dig i landet.

Savner du råd til renovering af sommerhus?

Workpro har mange års erfaring med renovering af sommerhuse, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til, hvordan du lettest får opfyldt dine behov, må du ikke tøve med at kontakte os.

For at du kan få den bedste vejledning i forhold til renovering af dit sommerhus, anbefaler vi, at du enten ringer til os på +45 52 49 46 54, eller sender os en besked via formularen til højre, så du kan uddybe dine behov. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter