EN DK FR

Billig renovering af sommerhus

Det er dyrt at benytte professionelle håndværkere i Danmark, men vi kan gøre det billigere end de fleste. Ved brug af WORKPRO bliver dit projekt udført af dygtige, polske håndværkere. For kun 175 kr. i timen pr. håndværker kan vi stå for renovering af dit sommerhus. Vi kan klare både udvendige og indvendige opgaver.

Gør renovering af sommerhus nemt

Der er muligvis opgaver, som du selv vil kunne klare ved renovering af sommerhus. Hos WORKPRO fjerner vi dog ikke kun arbejdsbyrden fra dine skuldre. Vi skaber også mere tid i din kalender, som du kan bruge på, hvad end der er vigtigt for dig. Lad os gøre hvad vi er dygtige til, uden det vil koste dig dyrt.

Vil du gøre brug af vores dygtige håndværkere?

Så kontakt endelig WORKPRO i dag. Du kan benytte dig af kontaktformularen her på siden, hvorpå vi responderer hurtigst muligt. Foretrækker du en telefonisk og uforpligtende samtale, så er du velkommen til at ringe på telefon: 52 49 46 54. Vi vil se frem til at bringe din drøm til virkelighed, når vi renoverer dit sommerhus efter dine eksakte ønsker og behov.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked

  Vi hjælper med renovering af sommerhus


  WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser:

  Vi tilbyder en timepris på kun 175 kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


  Tidligere byggeprojekter