PL EN DK FR

Hos WORKPRO er vi eksperter i at isolere. Derfor er det den mindste sag, hvis du skal have foretaget en loftisolering. Vi isolerer med Rockwool og tager lave timepriser, så du får så meget for pengene som muligt.


TRE FORDELE VED LOFTISOLERING

 


Hvorfor vælge professionelle håndværkere?

Ved en loftisolering, kan der sommetider være tale om en efterisolering, hvilket betyder at der findes en række regler og lovkrav om hvor tyk isoleringen skal være. Der findes forskellige krav, til forskellige typer af huse – husk at undersøge dette, inden du begynder at isolere. En loftisolering en rigtig god ide, hvis huset skal sælges videre, da der er meget at spare på varmeudgifterne. Det er dog vigtigt, at en fagmand hjælper til med arbejdet.

En fagmand kan bedre end nogen anden, vurdere og hjælpe til med isoleringen af loftet. Ydermere kan en utilstrækkelig efterisolering udmunde i fugtskader. Af samme grund skal du altid kontakte dit forsikringsselskab, således de kender til din hensigt med at efterisolere. Dette bør gøres uanset hvem der udfører arbejdet, men vi anbefaler at du får en ekspert til at udføre arbejdet.


WORKPRO garanterer

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Lav timepris

Vi tilbyder en timepris på kun 145kr. pr. håndværker. Ved hvert byggeprojekt udarbejdes der et overslag baseret på den tid, der er planlagt til den pågældende arbejdsopgave. Vi kan også tilbyde vores ydelser på basis af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde/projekt. I disse tilfælde ændres prisen ikke, når arbejdet er påbegyndt. I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en pris, der er særdeles konkurrencedygtig.


Ring på +45 52 49 46 54

Kontakt os hvis du har brug for loftisolering. Vi leverer udelukkende løsninger af høj kvalitet, samtidig med at prisen er lav. Vi står til rådighed i hele landet – benyt venligst kontaktformularen på kontaktsiden, eller ring til os på +45 52 49 46 54.

Inden for kort tid hører du fra os, så vi kan skræddersy et tildbud der matcher dine ønsker.

Loftisolering er kompliceret – lad os hjælpe

Skal loftet isoleres, er det enormt vigtigt at opgaven bliver grebet rigtigt an. Hos WorkPro får du yderst kompetent arbejdskraft til konkurrencedygtige priser og vi hjælper dig hele vejen gennem processen, så du får den loftisolering du har behov for.

Ring til os på +45 52 49 46 54 eller benyt formularen her til højre, hvis du har brug for rådgivning omkring loftisolering.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked


Tidligere bygggeprojekter