Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Udskiftning af tag

Har dit gamle tag set bedre dage? Så sørg for at få det skiftet, før det har fatale konsekvenser for din bolig. Kontakt os på telefon: 52 49 46 54 for et godt tilbud på udskiftning af tag. Hos WORKPRO tager vi kun 185 kr. i timen.

Tid til at skifte tag?

Dit tag har gennem tiden stået model til lidt af hvert. I Danmark udsættes tagene for alt lige fra frost og tung sne til syreholdigt regnvand og sommersolens ultraviolette stråler. I gennemsnit holder et tag i ca. 20 til 25 år. Men af forskellige grunde, skal dit tag muligvis udskiftes før. Dette kan skyldes haglskader, dårlig loftsventilation, brug af lavkvalitets-materialer eller en dårlig taginstallation. Hvad enten dit tag er forældet, eller dit hus trænger til en ansigtsløftning, kan en udskiftning af taget på dit hjem gøre utrolig meget for huset tilstand og udseende.

Professionel udskiftning af tag til små priser

Vi stræber efter at give dig det bedste af det hele med vejledning om valg af det bedste tag, eksperthåndværk, effektiv installering af høj kvalitet, og yderst konkurrencedygtige priser – 185 kr. i timen. Vi er glade for at kunne levere tage, der holder i mange år fremover. Vi har et fremragende ry og arbejder hårdt for, at vedligeholde det. Vi er ærlige, effektive og dygtige til hvad vi gør. Vi giver dig gerne referencer, der bekræfter kvaliteten af vores arbejde, så du selv kan se, før du træffer din beslutning. Kontakt os gerne i dag og hør mere.

Send en besked til os

ikon: bedre indeklima

Vælg det rigtige tag

Det vil øge dit hjems værdi og levetid med en ny taginstallation. Find din egen stil mellem det store udvalg af tagmaterialer, farver og teksturer.

Du kan sætte et afgørende præg på dit hjems design og udtryk. Forskellige materialer har forskellige funktioner. Lad os vejlede og hjælpe dig.

Sammen finder vi det helt rigtige tag til dine behov. Vi arbejder blandt andet med eternittag, tegltag, betontagsten, decratag, skifertag med flere.

ikon - hus-issolering

Tagisolering

Når du udskifter dit dag, så udnyt muligheden for også at udføre isolering på taget. En veludført tagisolering kan spare dig for mange penge.

Samtidig hjælper du klimaet ved at reducere dit CO2-aftryk. Vi isolerer efter danske anbefalinger eller ekstra, hvis dette ønskes.

Tagisolering holder på varmen,reducerer gennemtræk og forebygger mod fugtskader, som kan lede til skimmelsvamp. Giv familien et sundere indeklima.

malerpensel

Prisoverslag på udskiftning af tag

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for et helt nyt tag eller om du blot kan nøjes med en tagreparation? Så kontakt WORKPRO for rådgivning i dag.

Vi kan give dig en faglig tilstandsvurdering af dit tag og komme med et overskueligt og ikke mindst gennemskueligt prisoverslag.

Vi er ikke mere end et kald væk. Ring til os på telefon: 52 49 46 54 eller skriv til os via kontaktformularen foroven – det er helt uforpligtende!

reparation af tag

Ved udskiftning af dit tag garanterer vi:

Hvorfor skal WORKPRO udskifte dit tag?

Hos WORKPRO er vi specialister i byggeri og udskiftning af tag samt udskiftning af sommerhus tag. Vi leverer en høj kvalitet og god service til små priser. Tilmed har vi et godt ry inden for den danske byggebranche. Vi tilbyder en lav timepris på kun 185 kr. per håndværker, men hvis du ønsker en fast projektpris kan dette også aftales.

Portfolio - Byggeprojekter

Udvidelse og generel renovering af hus – Korsør/Sjælland
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriel – Virum/Sjælland
Læs mere
Renovering og maling af beboelseshus – Værløse/Sjælland
Læs mere
Rensning og maling af facader – AmayBelgien
Læs mere
Udvidelse og renovering af loftet – NamurBelgien
Læs mere
Renovering og udskiftning af tagmateriale – Eghezée/Belgien
Læs mere
Previous slide
Next slide