Fagkyndige håndværkere

Billige håndværkere

185 kr. i timen

Fleksible håndværkere

Infografik: Den smarte arbejdskalender

Mange folk spørger sikkert sig selv: Hvornår skal man søge byggetilladelse? Hvad skal jeg gøre for at spare penge på den næste varmeregningen? Denne infografik er udarbejdet til dig, som stiller ovenstående spørgsmål samt mangler tips til renovation og og byggeråd.

Vi har konstrueret infografikken som en kalender, hvilke arbejdsopgaver kan være relevante i specifikke måneder. Hvis du mangler svar til nogle af dine spørgsmål til sæsonbestemt vedligeholdelse, renovation eller lignende, så skal du se med nedenunder.

Infografik: arbejdskalender til boligejere

Vil du benytte denne infografik?

Ønsker du at benytte vores infografik med arbejdskalendere på din hjemmeside, din blog, dine sociale medier eller et helt fjerde sted? Så skal du være hjertens velkommen. Det er ganske gratis for dig at benytte infografikken, og du kan let indsætte den med den kode, du finder her ved siden af.

				
					<a href=”https://workpro.dk/guides-information/infografik-arbejdskalender/”><img style=”display: block; max-width: 100%;” src=”https://workpro.dk/wp-content/uploads/sites/8/2017/10/Infografik-arbejdskalender-min.png” /></a>