EN DK FR

Effektiv hulmursisolering

WORKPROs håndværkere klarer let og hurtigt isolering af dine hulmure. I ældre huse sætter kulde og regn sit spor på indeklimaet, beskadiger bygningen og er en omkostelig faktor for varmeregningen. Forebyg herimod med hulmursisolering.

Nem og hurtig isolering

Har du et ældre hus, hvor du kan mærke vinden sive ind? Så er hulmursisoleringen løsningen. Vi fjerner blot enkelte mursten eller borer huller i fugerne. Derefter sprøjtes isoleringsmaterialet ind i hulrummet.

WORKPRO klarer din hulmursisolering

Vores polske håndværkere klarer hulmursisolering hurtigt og fejlfrit for blot 175 kr./timen per mand. Udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig og arrangerer et uforpligtende møde. Har du spørgsmål, du ønsker svar på nu her, så er du velkommen til at ringe til os på 52 49 46 54.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked
  TRE FORDELE VED HULMURSISOLERING


   

  Hvorfor skal du bruge fagmænd til hulmursisolering?

   

  Selvom hulmursisolering er en let måde at isolere på, kræver arbejdet erfarne fagfolk og specialudstyr. Inden selve arbejdet kan påbegyndes, skal der laves en forundersøgelse. Her tjekkes om det er muligt at isolere hulmuren, men også om der er skader som skal udbedres, før der kan hulmursisoleres.

  En erfaren isolatør er din garanti for, at arbejdet udføres korrekt. Udføres hulmursisolering ikke korrekt kan det have store konsekvenser for dit hjem. Det kan medføre, at de problemer du ønsker at udbedre eller undgå, som fugtskader og træk, forværres. Ligeledes risikerer du skader på din facade. Vores håndværker-teams supplerer hinanden, således at teamet til hulmursisolering både består af isolatør og murer.

     WORKPRO garanterer:

  • Omhyggelig personaleudvælgelse
  • Konstant tilsyn med byggeledelsen
  • Effektiv og korrekt koordination af arbejdet
  • Fleksibilitet i udførelsen af projektet
  • Professionelt og erfarent mandskab
  • Serviceydelser i høj kvalitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

  Konkurrencedygtige timepriser

  Når du tager kontakt til os, giver vi dig et overslag på arbejdets omfang. Herefter kan vi tilbyde dig vores konkurrencedygtige timepris på 175 kr. pr. håndværker eller en fast pris ud fra opgavens størrelse. Denne pris kan ikke ændres når arbejdet er påbegyndt.

  Er du i tvivl om, hvad det koster at få hulmursisoleret og om det kan betale sig? Tag kontakt til os og få en uforpligtende samtale. WORKPRO garanterer dig billig hulmursisolering med det bedste resultat, der sikrer dig et sundt hjem i flere år.

   

  Tidligere byggeprojekter