EN DK FR

Benyt kompetente håndværkere

WORKPROs dygtige polske murere, tømrere og malere opererer over hele landet. Derfor står vi også til rådighed i både København, Århus og Odense, hvor vi tit mærker en efterspørgsel på vores service. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om WORKPROs polske håndværkere. Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål, så vi kan hjælpe dig i gang med dit næste projekt.

Konkurrencedygtige priser på polske håndværkere

Hos WORKPRO tilbyder vi mange forskellige services indenfor håndværkerfaget. Derfor står vi også klar til at tilbyde dig polske malere, tømrere og murere. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, men vores arbejde udføres altid af kompetente håndværkere med sans for kvalitet.

Få hjælp af vores fantastiske team

Ønsker du at benytte WORKPRO til dit næste byggeprojekt, eller ønsker du blot at høre mere, så benyt dig gerne af vores kontaktformular. Du er velkommen til at give os et ring på +45 52 49 46 54. Herefter vil vi planlægge et møde med dig, hvor vi sammen kan skæddersy den helt rigtige løsning, der kan indfri lige netop dine behov.

Send en besked til os

Dit navn (kræves)

Din e-mail (kræves)

Din by eller land (kræves)

Dit telefonnummer

Din besked 

malere-murere-toemrer


Dette får du hos WORKPRO

  • Grundig selektion af personale
  • Løbende tilsyn med byggeledelsen
  • At arbejdet er koordineret effektivt og korrekt
  • Fleksibel udførsel af projektet
  • Professionelt mandskab med stor erfaring
  • Serviceydelser af høj kvalitet
  • Altid overholdte deadlines
  • Særdeles konkurrencedygtige priser

Timepris kun 155 kr.

WORKPRO tilbyder en timepris på kun 155 kr. Forud for byggeprojekter udarbejdes der altid et overslag baseret på den planlagte tid til den pågældende arbejdsopgave. Ydermere, kan vi tilbyde vores ydelser på baggrund af en fast pris baseret på den totale pris for det ønskede arbejde eller projekt. I sådanne tilfælde ændrer prisen sig ikke, når arbejdet er påbegyndt.

 

Tidligere bygggeprojekter