EN DK FR

God pris på tagrenovering med WORKPRO

Hos WORKPRO varetager vi mange tagprojekter. Derfor står vi også klar til at varetage din tagrenovering. Der er mange omkostninger forbundet med tagarbejde. Hos WORKPRO garanterer vi dig en god pris, hvor vores erfarne håndværkere tager en fast timepris på 175 kr. Kontakt os på 52 49 46 54 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forlæng levetiden på dit tag

Tagrenovering er ofte omkring 30% billigere, end at få lagt et nyt tag. Ved gennemgang af taget kan vi også se, om der kan udføres andre forbedringer til gavn for husets varme- og energiforbrug. Derfor bør du få gennemgået dit tag årligt, for at se om det trænger til en renovering. På sigt kan en rutinemæssig gennemgang spare dig for store udgifter.

Faglig ekspertise i tagrenovering

Vores håndværkere har flere års ekspertise når det gælder tage. Når du vælger WORKPRO til at udføre din tagrenovering, gennemgår vi nøje dit tags tilstand. Dermed kan vi give dig et overslag på, hvad der bør udbedres og eventuelt forbedres. Kontakt os i dag for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din tagrenovering.

Send en besked til os

  Dit navn (kræves)

  Din e-mail (kræves)

  Din by eller land (kræves)

  Dit telefonnummer

  Din besked


  Besparelser med professionel tagrenovering

  Når dit tag renoveres, er det ikke kun tagets levetid, du forlænger. Tagrenoveringen har også gavnlig effekt på resten af huset. Når vi hos WORKPRO grundigt gennemgår dit tag, ser vi på, hvad der akut bør udbedres. Samtidig giver vi dig også besked, hvis vi finder mulighed for forbedringer, som vil spare dig for fremtidige høje varmeregninger og eventuelle fugtskader.

  Taget er ofte meget udsat for vind og vejrforhold. Derudover er taget svært at komme til, hvilket besværliggøre løbende vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du får gennemgået dit tag årligt, for at opdage mindre skader, som let kan udbedres. En tagrenovering forlænger dit tags levetid med yderligere 10-20 år, og de løbende omkostninger er som regel 30% mindre end at få lagt nyt tag.

  Få gennemgået disse ting før tagrenovering

  Skal dit tag renoveres, bør du få tjekket hele tagets tilstand. En tagrenovering er en oplagt mulighed for at få efterisoleret, hvilket kan give dig store besparelser på varmeforbruget. Vær også opmærksom på at ventilationen er i orden, så du undgår fugt- og skimmelskader.

  Alt efter hvilket type tag du har, bør du også få set på, hvordan undertaget har det. Ved tagrenovering kan du vælge at få ændret tagbeklædningen, og eventuelt at få lagt nyt og rette undertag. Den rette tagbeklædning og undertag handler både om, hvilket æstetisk udtryk du ønsker, men har også stor betydning for den fremadrettede vedligeholdelse af taget.

  Tidligere byggeprojekter

  Tagrenovering til en skarp pris

  Hvornår har du senest fået gennemgået dit tag? Er det ved at være længe siden, kan der være opstået problemer, der kræver udbedring. Hos WORKPRO varetager vi flere typer tagopgaver, hvilket gør vores håndværkere til eksperter på området. Samtidig giver vi en formidabel pris på vores service.

  Hos os får du professionelt håndværk til en særdeles konkurrencedygtig pris på 175 kr. i timen pr. håndværker. Trænger dit tag til mindre tagreparation eller en større tagrenovering? Så tag kontakt til WORKPRO allerede i dag. Udfyld kontaktformularen her på siden, og du hører snarest fra os.